Dodatna oprema

Dodatna oprema – Bez obzira da li je automobil vaša strast ili samo želite da vaše vozilo bude dobro opremljeno i održavano, ovde na našem sajtu možete pronaći sve što vam je potrebno za unutrašnjost i spoljašnjost vašeg vozila.

Naš asortiman obuhvata širok izbor funkcionalnih dodataka kao što su presvlake za sedišta, navlake za volan, patosnice, ratkapne i auto alati, kao i neophodne stavke poput auto sijalica, dizalica i brisača.

Takođe nudimo i opcione dodatke kao što su osveživači vazduha i frižideri za automobil – sigurno ćete pronaći više nego što ste očekivali među brendovima poput Sonax, Mak Trade i Osram.

Takođe, istražite i druge brendove kao što su WD 40, Kenwood, Tigar gume, Michelin gume, Continental gume, Sava gume, Kama gume i mnogi drugi.

Ratkapne:

Ratkapne igraju ključnu ulogu kako u funkcionalnosti tako i u estetici vašeg vozila. Pored toga što doprinose dekorativnom izgledu, ratkapne omogućavaju poboljšanje spoljnog izgleda vašeg automobila. Važno je napomenuti da ratkapne takođe štite diskove točka od nakupljanja prljavštine i vlage.

U našem širokom asortimanu možete pronaći ratkapne renomiranih svetskih brendova poput Michelin-a, Sumex-a i drugih.

Naša ponuda obuhvata različite veličine, boje i vrste ratkapni, sve po najpovoljnijim cenama.

Pored toga, nudimo i širok izbor drugih proizvoda poznatih brendova kao što su Goodyear gume, Kama gume, Trayal gume, Dunlop gume, Fulda gume, Aroma difuzeri, Mak Trade, Kenwood, Osram i mnogi drugi.

Dizalice za automobile:

Dizalice za automobile su neizostavan deo opreme svakog servisa i važno pomagalo koje će vam olakšati popravku vašeg vozila. Bez obzira da li ste profesionalac u autoindustriji ili jednostavno želite samostalno zameniti točak na svom automobilu, dizalice za auto su neophodne kako biste obavili željene popravke.

Naše dizalice su sastavljene od najkvalitetnijeg čelika i aluminijuma, sa kapacitetom nosivosti od 1 do 4 tone. U našem asortimanu možete pronaći različite vrste dizalica, uključujući hidraulične i trapezne modele, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Svi naši proizvodi garantuju visok kvalitet, a brendovi poput Sumex-a, Praxis-a i drugih potvrđuju tu činjenicu. Pored dizalica, takođe nudimo širok izbor drugih proizvoda poznatih brendova kao što su Tigar gume, Michelin gume, Sava gume, Kama gume, Continental gume, Aroma difuzeri, WD 40, Sonax, Kenwood i mnogi drugi.

Navlake za volan:

Navlake za volan su izuzetno važan detalj koji može značajno promeniti izgled unutrašnjosti vašeg vozila. Ova naizgled mala modifikacija donosi značajnu estetsku promenu i čini svaku vožnju uzbudljivijom. Pored toga, navlake za volan pružaju bolje prijanjanje ruku i veću udobnost tokom vožnje.

Na našem sajtu možete pronaći kvalitetne navlake za volan renomiranih svetskih brendova poput Michelin-a, Praxis-a, SkyCar-a i drugih. Naša ponuda obuhvata navlake različitih boja i materijala, tako da možete podići izgled svog vozila na viši nivo. Poručite svoju idealnu navlaku za volan već danas i uživajte u unapređenoj vožnji.

Pored navlaka za volan, takođe pogledajte i ostale proizvode poznatih brendova kao što su Aroma difuzeri, Mak Trade, WD 40, Sonax, Kenwood, Osram i mnogi drugi.

Patosnice:

Kada je reč o unutrašnjosti vašeg automobila, patosnice su jedan od ključnih detalja. Uz kvalitetne patosnice, možete biti sigurni da nećete ostaviti tragove prašine, snega ili blata sa vaše obuće na podovima.

Osim toga, patosnice olakšavaju čišćenje unutrašnjosti vozila i pružaju dodatnu udobnost tokom vožnje. Ako tražite kvalitetne patosnice za vaše vozilo, nalazite se na pravom mestu.

U našem asortimanu možete pronaći najširi izbor gumenih, zimskih, PVC i tepih patosnica. Uz to, nudimo proizvode renomiranih svetskih brendova poput Michelin-a, Praxis-a i drugih.

Posetite našu web stranicu već danas i pronađite idealne patosnice za vaš automobil. Pored toga, pogledajte i ostale proizvode poznatih brendova kao što su Tigar gume, Viking gume, Michelin gume, Continental gume, Sava gume, Aroma difuzeri, Mak Trade, WD 40, Sonax, Kenwood i mnogi drugi.

Pumpe, merači i kompresori za gume:

U našem širokom asortimanu možete pronaći veliki izbor kvalitetnih merača pritiska u gumama. Ovi uređaji omogućavaju vam da redovno proveravate stanje guma na vašem vozilu i osigurate da su precizno napumpane.

Pored toga, u našoj ponudi se nalaze i kompresori i pumpe za gume, koji su neophodni za održavanje pravilnog pritiska u gumama, bez obzira da li planirate gradske vožnje ili duge putovanje.

Naš asortiman obuhvata širok izbor pumpi, merača i kompresora za gume poznatih svetskih brendova kao što su Sumex, Michelin i Praxis. Takođe, posetite našu ponudu i pogledajte i ostale proizvode poznatih brendova kao što su Tigar gume, Viking gume, Michelin gume, Continental gume, Sava gume, Goodyear gume, Kama gume, Trayal gume, Dunlop gume, Fulda gume, WD 40, Kenwood i mnogi drugi.

Zaštita od sunca za auto:

Svakodnevno ulažemo veliki trud kako bismo proširili naš asortiman proizvoda i zadovoljili različite potrebe naših kupaca. Ukoliko trenutno niste pronašli proizvod koji tražite, molimo vas da nam se obratite, i potrudićemo se da vam pri vašoj sledećoj poseti osiguramo veći izbor opcija. Vaša satisfakcija je naš prioritet, i radujemo se što ćemo vam pružiti još bolje iskustvo kupovine.

Zaštita od sunca za vaš automobil postaje neophodna tokom vrelih letnjih meseci kada visoke temperature u vozilu mogu biti teške za podnošenje. Čak i ako je vaše vozilo obično smešteno u garaži, neizbežno je da će leti provesti mnogo sati na suncu dok je parkirano na otvorenom. Ovo može dovesti do značajnog zagrevanja unutrašnjosti vozila, a jaka sunčeva svetlost može izbledeti i oštetiti enterijer.

Da biste sprečili ovo, nudimo zaštitu od sunca za šoferšajbnu i roletne za automobile od brendova poput Praxis-a, SkyCar-a i drugih.

Za još udobnija putovanja i vožnju po gradu, na raspolaganju su vam i vakuum ili samolepljive zavese za zadnja i bočna stakla, koje takođe možete pronaći na našem sajtu.

Pored toga, pogledajte i ostale proizvode poznatih brendova poput Aroma difuzera, Mak Trade-a, WD 40-a, Sonax-a, Kenwood-a, Osram-a, Tigar guma, Michelin guma, Sava guma i mnogih drugih.

Auto presvlake:

Auto presvlake su neophodan dodatak koji će zaštiti vaše sedište od fleka, prašine i svakodnevnog prljavštine. S obzirom da su auto sedišta skupa investicija, a dubinsko čišćenje dodatno opterećuje vaš novčanik, pametno je uložiti u auto presvlake koje se lako skidaju i peru. Osim što su praktične, ove presvlake će potpuno transformisati izgled unutrašnjosti vašeg vozila, pružajući osveženje vašem svakodnevnom okruženju.

Na našem sajtu smo pripremili selekciju kvalitetnih auto presvlaka u različitim bojama i po pristupačnim cenama, koje su dostupne brendova poput Praxis-a, Sumex-a i drugih.

Takođe, u ponudi su i obloge za sedišta od bambusa ili one sa kuglicama koje imaju terapeutski efekat na leđa.

Pored toga, pogledajte i ostale proizvode poznatih brendova kao što su Michelin gume, Continental gume, Sava gume, Kama gume, Aroma difuzeri, Mak Trade, WD 40, Sonax, Kenwood, Osram i mnogi drugi.

Retrovizori:

Svakodnevno ulažemo veliki trud kako bismo proširili naš asortiman proizvoda i zadovoljili različite potrebe naših kupaca. Ukoliko trenutno niste pronašli proizvod koji tražite, molimo vas da nam se obratite, i potrudićemo se da vam pri vašoj sledećoj poseti osiguramo veći izbor opcija. Vaša satisfakcija je naš prioritet, i radujemo se što ćemo vam pružiti još bolje iskustvo kupovine.

Auto alati:

Auto alati su esencijalni proizvodi koji omogućavaju jednostavnu i brzu popravku vašeg vozila.

Bez obzira da li sami obavljate popravke na svom četvorotočkašu ili opremate profesionalni servis automobila, na našem sajtu ćete pronaći sve što vam je potrebno.

U našoj ponudi su različite vrste ključeva za točkove, ruski ključevi, mašina za zamenu opruga amortizera, merači temperature ulja, raznovrsni sigurnosni šrafovi i nožne pumpe sa nanometrom. Takođe, kako biste organizovali i spakovali svoj alat, nudimo nekoliko modela torbi koje su idealne za ovu svrhu.

Svi naši proizvodi su visokog kvaliteta, a brendovi kao što su Sumex, Praxis i SkyCar samo potvrđuju tu činjenicu.

Pored auto alata, takođe pogledajte i ostale proizvode poznatih brendova kao što su Tigar gume, Michelin gume, Sava gume, Kama gume, Dunlop gume, Aroma difuzeri, WD 40, Kenwood, Sonax i mnogi drugi.

Auto sijalice:

Tražite auto sijalice?

Garantujemo vam da ćete na našem sajtu pronaći odgovarajuće auto sijalice za vaše vozilo. Naš asortiman obuhvata sve vrste sijalica, od pozicionih svetala do sijalica za stop svetla, pružajući vam veliki izbor.

Proizvođači poput Osram-a, Praxis-a i mnogih drugih su se potrudili da vašem automobilu ne nedostaje jedan od najvažnijih delova za potpunu bezbednost u saobraćaju.

Kada birate odgovarajuću auto sijalicu, bitno je da uzmete u obzir model vašeg vozila i specifičnu svrhu sijalice. Takođe, možete birati između halogenih i LED sijalica u skladu sa vašim preferencijama.

Pored toga, pogledajte i ostale brendove kao što su Viking gume, Goodyear gume, Trayal gume, Dunlop gume, Fulda gume, Aroma difuzeri, WD 40, Kenwood i mnogi drugi.

Brisači i metlice:

Vaša bezbednost tokom vožnje je od suštinskog značaja, zato vam nudimo brisače i metlice koje će osigurati kristalno čist pogled na put. Kvalitetni brisači mogu značajno poboljšati vidljivost, čak i tokom najtežih vremenskih uslova.

Brisači iz naše ponude su dizajnirani od strane renomiranih brendova poput Praxis-a, SkyCa i drugih, koji su posvećeni tome da svaka kapljica bude uklonjena sa šoferšajbne kako biste imali optimalnu vidljivost. Pri odabiru pravih brisača i metlica, važno je obratiti pažnju na veličinu šoferšajbne i odabrati dužinu proizvoda u skladu s tim.

Pored toga, pogledajte i ostale proizvode poznatih brendova kao što su Mak Trade, WD 40, Sonax, Kenwood, Osram, Tigar gume, Viking gume, Michelin gume, Continental gume, Sava gume i mnogi drugi.

Galanterija:

Svakodnevno ulažemo veliki trud kako bismo proširili naš asortiman proizvoda i zadovoljili različite potrebe naših kupaca. Ukoliko trenutno niste pronašli proizvod koji tražite, molimo vas da nam se obratite, i potrudićemo se da vam pri vašoj sledećoj poseti osiguramo veći izbor opcija. Vaša satisfakcija je naš prioritet, i radujemo se što ćemo vam pružiti još bolje iskustvo kupovine.

U našoj ponudi, nudimo širok asortiman galanterije neophodne za održavanje vašeg automobila.

Bez obzira da li je u pitanju higijena unutrašnjosti ili spoljašnjosti vašeg vozila, imamo sve što vam je potrebno. Na raspolaganju su vam sredstva za pranje vetrobrana, ulja, sredstva za poliranje, sunđeri i krpe koje su neophodne za održavanje čistoće automobila.

Takođe, nudimo sprejeve za plastiku, sprejeve i masti za sjaj guma, sredstva za čišćenje klima uređaja i mnoge druge proizvode. Svi artikli koje nudimo su vrhunskog kvaliteta, a po veoma povoljnim cenama.

U našoj ponudi se nalazi CarCo galanterija, koja je poznata po kvalitetu svojih proizvoda. Pored toga, pogledajte i ostale proizvode poznatih brendova poput Aroma difuzera, Mak Trade-a, WD 40-a, Sonax-a, Kenwood-a, Osram-a i mnogih drugih.

Kanisteri za gorivo:

Kanisteri i pribor za gorivo su neophodni dodaci za svaku radionicu ili garažu, pružajući sigurno mesto za skladištenje goriva.

Naši kanisteri su izrađeni od visokokvalitetne plastike ili metala, dostupni u različitim zapreminama od 5 do 20 litara. Ovi kanisteri omogućavaju bezbedno čuvanje goriva i veoma su praktični za transport, omogućavajući vam da ih lako prenosite s jednog na drugo mesto.

Svi naši kanisteri su opremljeni sigurnim čepovima sa navojem koji sprečavaju propuštanje tečnosti i širenje jakih mirisa. Pored toga, određeni plastični kanisteri dolaze sa odgovarajućim levkom, omogućavajući vam da na jednom mestu imate sve što vam je potrebno za lakše rukovanje.

U našoj ponudi možete pronaći kanistere renomiranih proizvođača poput Sumex-a, Praxis-a i drugih. Takođe, pogledajte i ostale proizvode poznatih brendova kao što su Viking gume, Goodyear gume, Kama gume, Dunlop gume, Fulda gume, Aroma difuzeri, Mak Trade, Kenwood, Osram i mnogi drugi.

Pepeljare i upaljači za automobil:

Svakodnevno ulažemo veliki trud kako bismo proširili naš asortiman proizvoda i zadovoljili različite potrebe naših kupaca. Ukoliko trenutno niste pronašli proizvod koji tražite, molimo vas da nam se obratite, i potrudićemo se da vam pri vašoj sledećoj poseti osiguramo veći izbor opcija. Vaša satisfakcija je naš prioritet, i radujemo se što ćemo vam pružiti još bolje iskustvo kupovine.

Leave a Comment