Bašta i Alati

Bašta i alati kategorija podrazumeva svu neophodnu opremu koja će vam omogućiti da što lakše i brže uredite i popravite sve u kući, bašti ili dvorištu.

Za šišanje travnatih površina imamo veliki izbor električnih, benzinskih i akumulatorskih kosačica i trimera (Farm kosiliceGarden Master kosiliceStiga kosilice…).

Za orezivanje voća, loze ili žive ograde nudimo Vam veliki izbor različitih makaza.

 Električnom seckalicom ili drobilicom brže ćete usitniti grane i ostali baštenski otpad koji možete iskoristiti za pravljenje prirodnog đubriva.

Takođe, imamo i opremu za zalivanje bašte, kao i HTZ opremu, poput radne obuće i zaštitnih rukavica (Wurth cipele i jakneTigar čizme…).

U opticaju je širok izbor alata poznatih brendovaBosch alatiWurth alatiVillager alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alatiKnipex klešta. Kao i ostala oprema brendova: Black & DeckerOleo MacDremelGardena i dr.

Poseti naš sajt i istraži preko 300.000 malih i velikih artikala do 60% popusta:

HTZ Oprema:

HTZ oprema je izuzetno važna, jer je često samo ona dovoljna kako ne bi došlo do ozbiljnije povrede na radu.

Štiti od hemikalija, toplote, buke, hladnoće, zalutalih stranih tela ili povreda od pada materijala sa visine.

Najnovija tehnologija primenjuje se i pri izradi opreme koja pruža visok stepen zaštite, a upravo takve proizvode naći ćete i u našoj ponudi: zaštitne pantalone, vizire i šlemove, zaštitne naočare, rukavice, jakne i kabanice, radne cipele i ostalu zaštitnu opremu

VillagerTotal alati i PROtect samo su neki od poznatih brendova čije benefite ćete uvideti korišćenjem njihove opreme, koja ne obavlja samo svoju primarnu svrhu, već je i udobna i praktična za nošenje.

Takođe, ne propustite priliku da pogledate i  Bosch alatiWurth alatiVillager alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alatiKnipex kleštaBlack & DeckerOleo MacDremelGardena, kao i Michelin perač pod pritiskomGarden Master kosiliceStiga kosiliceFarm kosiliceWurth cipele i jakneTigar čizme i dr.

Poseti naš sajt i istraži preko 300.000 malih i velikih artikala do 60% popusta:

Električni Alati:

Električni alati će vam omoćućiti da obavite posao brže, sigurnije i efikasnije, bilo da ste pobornik uradi-sam projekata ili profesionalni majstor.

Ukoliko su vam potrebni pouzdani električni mikseri, pištolji za lepak, bušilice, brusilice, ili ubodne testere napravili smo pravu ponudu za vas.

U našem asortimanu naći ćete proizvode najistaknutijih brendova, kao što su: Black & DeckerOleo MacDremelGardena

A u ponudi su takođe i: Bosch alatiWurth alatiVillager alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alatiKnipex klešta

U bogatoj ponudi sigurno ćete uspete da pronađete najkvalitetnije električne alate po atraktivnim cenama.

Pronađi svoj idealni uređaj danas i uveri se u moć sigurne kupovine.

Poseti naš sajt i istraži preko 300.000 malih i velikih artikala do 60% popusta:

Akumulatorski alati:

Akumulatorski alati umnogome mogu olakšati razne vrste popravki.

Bez obzira da li ste profesionalni majstor i potrebna vam je najsavremenija oprema kako biste unapredili kvalitet usluga ili pak planirate da samostalno renovirate svoj dom?

Bez obzira na obim i težinu vašeg sledećeg projekta, akumulatorski alati će vam olakšati posao.

Ovi kompaktni, bežični uređaji pružaju maksimalnu efikasnost i omogućavaju vam da dođete i do najnepristupačnijih mesta.

Ukoliko su vam potrebni višenamenski akumulatorski alati, aku bušilice, aku lampe, aku brusilice ili akumulatorske makaze, na pravom ste mestu.

4U našoj ponudi pronaći ćete svetske brendove, kao što su Black & DeckerOleo MacDremelGardena.

A tu je i široka ponuda: Bosch alatiWurth alatiVillager alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alatiKnipex klešta

Pronađi akumulatorski alat po svojoj meri na našem sajtu i uveri se u najbolji odnos cene i kvaliteta.

Poseti naš sajt i istraži preko 300.000 malih i velikih artikala do 60% popusta:

Baštenski Alati:

Baštenski alati predstavljaju neophodnost u domaćinstvima sa zelenim površinama svih vrsta.

Bilo da imate travnjak, voćnjak, vrt sa cvećem ili vinograd, u širokoj Shoppster ponudi sigurno ćete naći odgovarajuću alatku ili mašinu koja će vam olakšati održavanje ovih prostora.

Njihova upotreba olakšana je dizajnom koji akcenat stavlja na lako i bezbedno rukovanje, pa ćete njihovim korišćenjem vaše dvorište brzo pretvoriti u mali raj.

Sve je tu: od kosilica i trimera, testera, grabulja, makaza i lopata, preko pumpi i prskalica, do traktorskih kosačica i dodatne opreme.

Renomirani brendovi kao što su Black & DeckerOleo MacDremelGardenaBosch alatiWurth alatiVillager alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alatiKnipex kleštaMichelin perač pod pritiskomGarden Master kosiliceStiga kosiliceFarm kosiliceWurth cipele i jakneTigar čizme i dr.

Poseti naš sajt i istraži preko 300.000 malih i velikih artikala do 60% popusta:

Ručni i merni alati:

Ručni i merni alati neophodne su stavke u svakoj dobro opremljenoj radionici, i bez njih ne može nijedan majstor, bio on profesionalac ili amater.

Čak i svako domaćinstvo, ako ništa drugo, poseduje makar set odvijača i ključeva.

A ako želite da proširite sadržaj kućne radionice ili da zamenite dotrajale alate koje svakodnevno koristite na poslu, u našoj bogatoj ponudi čeka vas sve što bi moglo da vam zatreba: koferi i kutije za alat otporne na udarce i spoljašnje uticaje, sa fantastičnim rešenjima za organizaciju alata, laseri i niveliri, inspekcione kamere, stege, lemilice, detektori i još mnogo toga.

Pogledajte ponudu alata poznatih brendova: Bosch alatiWurth alatiVillager alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alatiKnipex kleštaBlack & DeckerOleo MacDremelGardena i dr.

Poseti naš sajt i istraži preko 300.000 malih i velikih artikala do 60% popusta:

Mašine i pneumatski alati:

Mašine i pneumatski alat neizostavan su deo svake dobro opremljene radionice i industrijskog postrojenja.

Jednostavno rukovanje i lako održavanje čine ovaj alat široko rasprostranjenim, a u našoj ponudi možete da pronađete sve što vam je potrebno: od aparata za zavarivanje, kompresora za vazduh, agregata, pa do pneumatskih brusilica, pištolja i čistača snega.

Pneumatski alat nije eksplozivan, stoga je njegovo korišćenje na izuzetno bezbednom nivou.

U prilog tome ide i činjenica da smo u ponudu uvrstili proizvode visokog kvaliteta, koji potiču iz porodice proverenih brendova, kao što su Black & DeckerOleo MacDremelGardenaBosch alatiWurth alatiVillager alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alatiKnipex klešta, kao i  Michelin perač pod pritiskomGarden Master kosiliceStiga kosiliceFarm kosiliceWurth cipele i jakneTigar čizme i dr.

Poseti naš sajt i istraži preko 300.000 malih i velikih artikala do 60% popusta:

Bašta i terasa:

Bašta i terasa su nezaobilazne prostorije ukoliko živite u kući i njima se posvećuje puno pažnje u uređenju. 

Paviljoni, ležaljke, električni roštilj upotpuniće vaše bašte.

Terase su sastavni deo kako kuća, tako i stanova i one kao takve, mogu biti odlično iskorišćen prostor.

Da bi vaš odmor na terasi ili u lepo uređenoj bašti bio maksimalan, u našoj ponudi su baštenske garniture, stolovi i stolice vrlo lepog dizajna.

Za uživanje poslužiće i viseće ljuljaške i mreže.

Tu su u našoj ponudi još i tende, cirade kao i suncobrani raznih vrsta i dimenzija. Ponudu upotpunjuju i kotlovi, bačve i baloni, kao i kace i burad.

U pitanju su provereni brendovi Green bay, BeorolKeterNexsasAgrodilZilan. A tu su takođe i: Knipex kleštaMichelin perač pod pritiskomGarden Master kosiliceStiga kosiliceFarm kosiliceWurth cipele i jakneTigar čizme i druga oprema najproverenijih brendova.

Poseti naš sajt i istraži preko 300.000 malih i velikih artikala do 60% popusta:

Merdevine:

Merdevine predstavljaju pomoćnu alatku najčešće izrađenu od drveta ili aluminijuma, a namenjene su profesionalnoj ili kućnoj upotrebi za visinske radove.

Svako domaćinstvo poseduje merdevine, a pronašle su upotrebu u mnogobrojnim poslovima: farbanje zidova, sečenje drveća, čišćenje prozora i različite montaže na visini. 

Aluminijumske merdevine su lagane i zbog svoje mobilnosti imaju široku primenu.

Postoji više tipova merdevina, kao što su naslanjajuće, merdevine na izvlačenje i samostojeće merdevine, najrazličitih su dimenzija, pa ćete lako pronaći one koje najviše odgovaraju vašim potrebama.

U ponudi su proizvodi različitih brendova poput BeorolTexellNexsas i drugih, a posebna pažnja je posvećena kvalitetu.

Cene su pristupačne i odgovaraju svakom budžetu.


Takođe, ne propustite da pogledate našu ponudu alata poznatih brendova: Bosch alatiWurth alatiVillager alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alatiKnipex kleštaBlack & DeckerOleo MacDremelGardena, kao i Michelin perač pod pritiskomGarden Master kosiliceStiga kosiliceFarm kosiliceWurth cipele i jakneTigar čizme i dr.

Poseti naš sajt i istraži preko 300.000 malih i velikih artikala do 60% popusta:

Zalivni sistemi:

Zalivni sistemi omogućavaju lakše navodnjavanje zelenih površina i doprinose lepom i negovanom vrtu.

Klimatski uslovi su poslednjih godina znatno izmenjeni, a duga i sušna leta postala su uobičajena pojava.

Vremenska prognoza nije pouzdana i ne može nam sa sigurnošću reći da li će i kada pasti dovoljno kiše.

Kako biste obezbedili potrebnu količinu vode vašem travnjaku ili bašti, neophodno je koristiti pomoćna sredstva, odnosno zalivne sisteme.

U zavisnosti od vaših potreba i količine zelenih površina koje posedujete, opredelićete se za odgovarajuće proizvode, kao što su: crevo, prskalice, različiti nastavci za crevo, tajmeri i regulatori za vodu.

Visokokvalitetni proizvodi proverenih proizvođača Gardena i Devill učiniće zalivanje nikad lakšom aktivnošću.

Takođe, ne propustite da pogledate ponudu alata najpoznatijih brendova: Bosch alatiWurth alatiVillager alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alatiKnipex kleštaBlack & DeckerOleo MacDremelGardena i dr.

Poseti naš sajt i istraži preko 300.000 malih i velikih artikala do 60% popusta:

Sadnja:

Sadnja je najčešća aktivnost koja se vrši u okviru jednog vrta.

Ukras svake bašte je negovano i bujno cveće, a dekorativna i praktična saksija će taj prostor učiniti još lepšim. 

Žardinjere i saksije u svim bojama i dimenzijama krase našu ponudu, pa vam preostaje samo da ih zamislite u kombinaciji sa vašim omiljenim cvećem.

Ukoliko tražite nešto čime ćete jasno razgraničiti zelene površine i ujedno ih obezbediti, pravi izbor za vas su ograde za travnjake koje se izuzetno lako postavljaju, a koje ćete, u raznim širinama, takođe pronaći u ovoj kategoriji naše ponude.

A tu su, naravno, i najrazličitiji dodaci za vrtove


Ne propustite da pogledate ponudu i drugih proizvoda: Bosch alatiWurth alatiVillager alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alatiKnipex kleštaBlack & DeckerOleo MacDremelGardena, kao i Michelin perač pod pritiskomGarden Master kosiliceStiga kosiliceFarm kosiliceWurth cipele i jakneTigar čizme i dr.

Poseti naš sajt i istraži preko 300.000 malih i velikih artikala do 60% popusta:

Pibor:

Pribor

Pribor je sastavni i dodatni deo svakog alata.

Da bismo mogli uraditi bilo šta, potreban je adekvatan pribor .

U našoj ponudi nalaze se brojni dodaci i pribor za mašine.

Možete pronaći pribor za poznate brendove: Bosch alatiWurth alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alati

Sav pribor je izrađen od kvalitetnog materijala i vrhunskog je  kvaliteta. 

Bosch lanci različitih dimenzija  za motorne testere, fleksi nastavci za Boschove bušilice su u našoj ponudi.

Pored Boschovih alata, tu su i alati, dodaci za Villagerove bušilice: Glodalo za drvo odgovarajućih dimenzija, kao i Villager Futeri za bušilice.


Takođe, ne propustite da pogledate ponudu: Michelin perač pod pritiskomGarden Master kosiliceStiga kosiliceFarm kosiliceWurth cipele i jakneTigar čizme i dr.

Poseti naš sajt i istraži preko 300.000 malih i velikih artikala do 60% popusta:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Martinci / Srem / Srbija