Akumulatorski alati

aku alati

Korišćenje akumulatorskih alata značajno olakšava različite vrste popravki, bilo da ste profesionalni majstor u potrazi za najsavremenijom opremom kako biste unapredili kvalitet usluga ili planirate samostalno renoviranje svog doma. Bez obzira na obim i zahtevnost vašeg narednog projekta, akumulatorski alati će vam značajno olakšati posao. Ovi kompaktni, bežični uređaji pružaju maksimalnu efikasnost i omogućavaju vam pristup čak i najteže dostupnim mestima. Ako vam trebaju višenamenski akumulatorski alati, aku bušilice, aku lampe, aku brusilice ili akumulatorske makaze, ovo je pravo mesto za vas.

U našoj ponudi pronaći ćete svetske brendove, kao što su Black & DeckerOleo MacDremelGardena. A tu je i široka ponuda: Bosch alatiWurth alatiVillager alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alatiKnipex klešta. Pronađi akumulatorski alat po svojoj meri na našem sajtu i uveri se u najbolji odnos cene i kvaliteta.

Aku bušilice i šrafilice:

Aku bušilice i šrafilice su najčešće korišćeni alati, gotovo da nema oblasti gde nisu pronašle svoju primenu. Ova praktična alatka je izuzetno korisna jer omogućava slobodu kretanja bez ograničenja kabla, ističući mobilnost i laganu prenosivost kao njene ključne prednosti. Određeni modeli aku bušilica i šrafilica imaju opciju vibracionog bušenja ili udarnog bušenja. Takođe, nivo buke koji proizvode je minimalan. Shoppster pruža bogat izbor ovih uređaja, uključujući i raznovrsnu opremu i širok opseg cena.

U našem širokom asortimanu možete pronaći akumulatorske bušilice, vibracione, kombinovane, dvobrzinske bušilice, ugaone bušilice, udarne bušilice, setove bušilica, zavijače, odvrtače i izvijače, kao i litijum-jonske pokretače. U pitanju su renomirani i pouzdani proizvođači alata poput brenodva: Black & DeckerOleo MacDremelGardena, Bosch alatiWurth alatiVillager alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alatiKnipex klešta

Aku brusilice i alati:

Kategorija aku brusilica i alata na našem sajtu nudi obiman izbor akumulatorskih brusilica najpoznatijih svetskih proizvođača alata. Bez obzira na vrstu posla za koji planirate koristiti ove alatke za sečenje i brušenje, pružiće vam sve što vam je potrebno kada odaberete odgovarajući model. Većina aku brusilica je dizajnirana za rad sa jednom rukom, zahvaljujući svojoj težini i kompaktnom telu. Njihov dizajn je optimizovan za različite vrste sečenja, a rezultati su precizni i čisti. Litijum-jonska tehnologija čini akumulatore u ovim alatima izdržljivim i pouzdanim, dok je rad s njima prijatniji zahvaljujući niskom nivou vibracije i buke.

Oslonite se na proverene brendove iz naše ponude: Bosch alatiDeWalt alatiEinhell alatiMakita alatiVillager alatiStanley alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiTotal alatiWurth alatiBeorol alati. Pogledajte i kosilice: Garden Master kosiliceStiga kosiliceFarm kosilice

Akumulatorske testere:

Akumulatorske testere dolaze u mnogo različitih oblika prilagođenih različitim namenama, uključujući kružne, lančane, štapne, ubodne, ugaone, univerzalne, stacionarne, testere za drvo, metal, gipsane ploče itd. Svi ovi modeli testera čekaju vas u posebnom odeljku kategorije našeg sajta. Njihov praktičan dizajn omogućuje vam pristup mestima za koje ste možda smatrali da su nedostupna, budući da ove bežične alatke možete nositi sa sobom gde god krenuli, što predstavlja njihovu osnovnu prednost. Pored toga, lake su za rukovanje i pridržavaju se visokih standarda bezbednosti.

Naša ponuda uključuje renomirane proizvođače: Total alatiMakita alatiDeWalt alatiBosch alatiEinhell alatiStigaGarden MasterGedore alatiStanley alatiHitachi alatiUnior alatiBlack & Decker.

Baterije i punjači:

Baterije i punjači predstavljaju ključne komponente za pravilno funkcionisanje vaših akumulatorskih alata. Ovi uređaji neće moći da obavljaju svoju funkciju bez adekvatnih baterija i punjača. Važno je napomenuti da neki od ovih alata mogu biti isporučeni bez akumulatora i punjača prilikom prvobitne kupovine. Ukoliko primetite da su baterija i punjač na vašem uređaju dotrajali, moglo bi biti vreme da ih zamenite kako biste održali optimalnu funkcionalnost alata.

U našem bogatom asortimanu možete pronaći početne setove, akumulatore, brze i inteligentne punjače, punjače akumulatore, USB punjače, litijum-jonske baterije, poklopce za stanice. Radi se o renomiranim i pouzdanim proizvođačima poput brendova: Ingco, DaewooBlack & DeckerOleo MacDremelGardena, Bosch alatiWurth alatiVillager alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alati, i dr.

Aku lampe:

Aku lampe su neophodan deo opreme i verovatno najtraženiji akumulatorski proizvod na tržištu. Profesionalni majstori, vozači motornih vozila, ali i domaćinstva na radnim mestima često koriste ove lampe kako bi olakšali osvetljenje u situacijama kada nema dostupnog električnog napajanja. Shoppster je i ovoga puta, u skladu s interesovanjima i potrebama korisnika, pripremio širok izbor akumulatorskih lampi vrhunskog kvaliteta, modernog dizajna i jednostavne upotrebe, sve to po povoljnim cenama.

Ako vam je potrebna Boschova akumulatorska LED lampa, akumulatorska radna lampa ili akumulatorski LED reflektor istog proizvođača, na pravom ste mestu. Za profesionalne potrebe, Makita akumulatorske lampe su tu da zadovolje vaše zahteve. Bez obzira na to koju akumulatorsku lampu izaberete, možete očekivati potpunu ispunjenost vaših očekivanja.

Pogledajte kvalitetne alate renomiranih brendova poput: Ingco, DaewooBlack & DeckerOleo MacDremelGardena, Bosch alatiWurth alatiVillager alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alati, kai i DeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alati i dr. 

Aku uređaji za poliranje i brušenje:

Svakodnevno ulažemo mnogo truda da povećamo broj proizvoda koje nudimo. Ukoliko trenutno niste uspeli da pronađete ono što tražite, potrudićemo se da vam pri sledećoj poseti osiguramo veći izbor.

Aku uređaji za brušenje i poliranje i te kako su važan deo aku opreme u inventaru svakog profesionalnog majstora. Ne manje važno mesto zauzimaju i u kolekciji uređaja „uradi sam“ majstora.

U našem bogatom asortimanu možete pronaći kvalitetne proizvode, različite modele, izuzetnog kvaliteta, brendiranih proizvođača , po vrlo povoljnim cenama. U ponudi su stoni uređaji za brušenje i graviranje, setovi za brušenje i graviranje i ekscentrične mašine za poliranje po super cenama. Pogledajte ponudu kvalitetnog alata renomiranih brendova poput: Bosch alatiWurth alatiVillager alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alati, kao i ostalu opremu: Tigar čizmeWurth cipele i jakneMichelin perač pod pritiskomKnipex kleštaStiga kosiliceOleo Mac.

Akumulatorske makaze:

Akumulatorske makaze su samo jedan od široke ponude aku uređaja na našem sajtu. Bilo da živite u kući, imate vikendicu, vinograd, bavite se profesionalnim uređenjem bašta, vrtova, parkova, na pravom ste mestu.

Ponosno vam predstavljamo raznovrstan izbor akumulatorskih makaza vrhunskog kvaliteta, brendiranih proizvođača, sa modernim i praktičnim dizajnom, sve to po izuzetno povoljnim cenama. U našem asortimanu možete pronaći akumulatorske makaze namenjene za rezanje žive ograde, žbunja, trave, lima, orezivanje, kao i univerzalne i teleskopske makaze. Svi proizvodi potiču od pouzdanih i poznatih proizvođača baštenskog alata, uključujući brendove:

Bosch alatiWurth alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alatiGardenaGarden MasterKnipex kleštaWurth cipele i jakne.

Nudimo vam kvalitetno rešenje za različite potrebe u bašti i oko doma, kako biste obavljali poslove sa lakoćom i efikasnošću.

Akumulatorski usisivači:

Akumulatorski usisivači su izuzetno važan uređaj u svakoj auto kompaniji, prevoznim preduzećima, auto perionicama, ali i u domaćinstvima, te su korisni i za održavanje higijene u automobilima. Kako bismo uspešno očuvali čistoću prostora u vozilima, kamionima i različitim delovima domaćinstva, akumulatorski usisivači predstavljaju optimalan izbor. 

U našem bogatom asortimanu možete pronaći akumulatorske usisivače vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna, a tu su i ručni usisivači i aku usisivači po povoljnim cenama. U pitanju su renomirani i pouzdani proivođači poput brendova: Black & DeckerBosch alatiWurth alatiVillager alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiTotal alati, a pogledajte još i Oleo MacDremelGardenaKnipex klešta

Akumulatorski rende:

Svakodnevno ulažemo mnogo truda da povećamo broj proizvoda koje nudimo. Ukoliko trenutno niste uspeli da pronađete ono što tražite, potrudićemo se da vam pri sledećoj poseti osiguramo veći izbor.

Aku rende je aparat bez kojeg nijedan stolar ne može zamisliti svoju radionicu. Takođe, idealno je i za sve one koji su sami svoj majstor i opredeljuju se za “uradi sam” pristup. Naš osnovni moto je zadovoljstvo kupca, stoga smo vam pripremili obimnu ponudu akumulatorskih rendi, koje potpisuju brendirani i poznati proizvođači. Ovi uređaji odlikuju se praktičnim i modernim dizajnom, vrhunskim kvalitetom, a sve to uz izuzetno povoljne cene.

Radi se o pouzdanim i renomiranim proizvođačima alata kao što su brendovi Bosch alatiMakita alati, a pogledajte i ostale alate i opremu: Wurth alatiWurth cipele i jakneBeorol alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alatiBlack & DeckerOleo MacDremelGardena.

Akumulatorske heftalice:

Svakodnevno ulažemo mnogo truda da povećamo broj proizvoda koje nudimo. Ukoliko trenutno niste uspeli da pronađete ono što tražite, potrudićemo se da vam pri sledećoj poseti osiguramo veći izbor.

Akumulatorske heftalice su važan deo opreme, zauzimajući svoje mesto u kategoriji aku-opreme. Bez obzira da li ste profesionalni majstor ili planirate renovaciju delova nameštaja u svom domu ili kancelariji, u našem obimnom asortimanu možete pronaći aku heftalice vrhunskog kvaliteta, modernog dizajna, a sve to po veoma povoljnim cenama.

Pogledajte našu ponudu kvalitetnog alata proverenih brendova poput: Bosch alatiWurth alatiVillager alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alati, a pogledajte još i Knipex kleštaWurth cipele i jakneTigar čizmeMichelin perač pod pritiskomFarm kosiliceDremel.

Aku glodalice i sekači:

Svakodnevno ulažemo mnogo truda da povećamo broj proizvoda koje nudimo. Ukoliko trenutno niste uspeli da pronađete ono što tražite, potrudićemo se da vam pri sledećoj poseti osiguramo veći izbor.

Aku glodalice i sekači su odlični alati koji će vam pomoći da precizno i brzo obradite komade drveta ili čelika. Ovi uređaji pružaju kvalitet koji se može meriti s električnim alatima iste vrste, i možete biti zadovoljni brzinom rada koju vam pružaju. Na našem sajtu možete pronaći raznovrstan izbor aku glodalica za žljebove, aku sekača za metalne šipke, kao i aku sekača za navojne šipke, sve to po vrlo povoljnim cenama.

Pronađite alat koji će vas efikasno podržati u vašim radovima.

Pogledajte našu ponudu kvalitetnog alata renomiranih proizvođača poput: Bosch alatiWurth alatiVillager alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alati, kao i Black & DeckerOleo MacDremelGardena.

Akumulatorski višenamenski alati:

Akumulatorski višenamenski alati su dostupni na našem sajtu u bogatoj ponudi, po vrlo povoljnim cenama, sa odličnim kvalitetom i modernim dizajnom. Pripremili smo za vas širok izbor višenamenskih alata koji će sigurno zadovoljiti potrebe svakoga, bez obzira da li ste profesionalni majstor ili sami majstor u svom domu.

Iz našeg raznovrsnog asortimana izdvajamo: akumulatorski multifunkcionalni alat, čekićare, pneumatske čekiće i organizatore, kao i različite setove alata. Obezbedite sebi alate koji će vam pomoći u različitim zadacima, uz pouzdanost i praktičnost.

Pogledajte kvalitetne brendove alata iz naše ponude: Bosch alatiWurth alatiWurth cipele i jakneVillager alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alati, kao i Tigar čizmeMichelin perač pod pritiskomGarden Master kosiliceKnipex klešta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Martinci / Srem / Srbija