Prskalice za voće

Prskalice za voće su izuzetno korisni alati u svakom voćnjaku, pružajući značajan doprinos rastu voćnjaka.

Postoje različite vrste prskalica, uključujući ručne i leđne prskalice:

Ako se amaterski bavite voćarstvom i brinete o nekoliko drvoreda, ručne prskalice su idealan izbor. One su jednostavne za upotrebu i kompaktne veličine.

Sa druge strane, leđne prskalice su bolji izbor za veće voćnjake zbog većeg kapaciteta rezervoara, omogućavajući prskanje veće količine tečnosti u jednom prolazu.

U našem raznovrsnom asortimanu možete pronaći ručne, prenosne prskalice, motorne i akumulatorske prskalice, rotirajuće, ramene i leđne prskalice, kao i različite podešavajuće nastavke za prskalice.

Obezbedili smo bogat izbor kako biste mogli pronaći prskalicu koja najbolje odgovara vašim potrebama i obimu voćnjaka koji održavate.Pogledajte i ostatak naše brendirane ponude baštenskih alata i opreme: Black & DeckerOleo MacDremelGardenaBosch alatiWurth alatiVillager alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alatiKnipex kleštaMichelin perač pod pritiskomGarden Master kosiliceStiga kosiliceFarm kosiliceWurth cipele i jakneTigar čizme i dr. 

Poseti naš sajt i istraži preko 300.000 malih i velikih artikala do 50% popusta!

NonStop Drop

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Martinci / Srem / Srbija