Električni alati

Električni alati će vam omoćućiti da obavite posao brže, sigurnije i efikasnije, bilo da ste pobornik uradi-sam projekata ili profesionalni majstor, Ukoliko su vam potrebni pouzdani električni mikseri, pištolji za lepak, bušilice, brusilice, ili ubodne testere napravili smo pravu ponudu za vas.

U našem asortimanu naći ćete proizvode najistaknutijih brendova, kao što su: Black & DeckerOleo MacDremelGardena. A u ponudi su takođe i: Bosch alatiWurth alatiVillager alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alatiKnipex klešta. U bogatoj ponudi sigurno ćete uspete da pronađete najkvalitetnije električne alate po atraktivnim cenama. Pronađi svoj idealni uređaj danas i uveri se u moć sigurne kupovine.

Električni Alati

Bušilice i odvijači:

Bušilice i odvijači su izuzetno korisni alati bilo da ste pobornik uradi-sam projekata ili profesionalni majstor. Bušilice i odvijači će vam omoćućiti da obavite posao brže, sigurnije i efikasnije. Ukoliko su vam potrebni pouzdani bežični odvijačielektro-pneumatski čekić, vibracione bušilice, udarni odvijači ili bušilice, rotacijski čekići, udarne šrafilice zavrtača , kao i drugi proizvodi iz ove kategorije, na pravom ste mestu.

U našem asortimanu naći ćete proizvode najistaknutijih brendova, kao što su: Black & DeckerBosch alatiEinhell alatiTotal alatiVillager alatiMakita alati. Pogledajte i ostalu brendiranu ponudu baštenskih alata i opreme: Beorol alatiGedore alatiDeWalt alatiUnior alatiOleo MacDremelGardena

Brusilice:

Brusilice su sastavni deo svake radionice, bilo da ste profesionalni majstori ili pobornik projekata uradi sam. Ukoliko su vam potrebne vibracione, ugaone i čeone brusilice za završnu obradu, tračne, aku-brusilice, rotirajuće ili neki drugi tip i model brusilice, na pravom ste mestu. Izdvojili smo u svojoj bogatoj ponudi asortiman brusilica vrhunskog kvaliteta, najistaknutijih brendova, kao što su: Black & DeckerBosch alatiEinhell alatiTotal alatiVillager alatiMakita alati, Beorol alatiGedore alatiDeWalt alatiUnior alatiOleo MacDremelGardena i dr.

Brusilice

Ubodne testere:

Ubodne testere su potrebne svakom majstoru, bilo li da imate hobi radionicu ili ste profesionalac. Koriste se radi pravljenja rezova na najrazličitijim materijalima, od drveta pa sve do metala. Rezovi ubodnih testera mogu da budu i pravi i vijugavi, a ukoliko testera za koju se odlučite ima podesivo postolje moći će da seče i pod uglom.

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći električne, povratne i klasične ubodne testere, kao i dodatnu opremu u vidu listova za ubodne testere. U pitanju su testere vrhunskog kvaliteta renomiranih proizvođača kao što su Bosch alatiVillager alatiTotal alati, tu su i drugi alati popt: Wurth alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alati. A pogledajte još i ostale brendove baštenske opreme i alata  Black & DeckerOleo MacDremelGardena

Cirkulari i stone testere:

Cirkulari i stone testere su preko potreban alat majstorima koji se često bave radom na drvetu, aluminijumu ili metalu. Stone testere će vam skratiti vreme potrebno za sečenje drvenih dasaka i ostalih materijala. Određeni modeli testera mogu da se postave na sto koji već imate u radionici, dok drugi dolaze montirani na posebno aluminijumsko postolje. 

U našem bogatom asortimanu možete pronaći stone i kružne testere, kombinovane i višenamenske testere, stabilne i univerzalne testere cirkulare i stalke za preklopne testere. Radi se o proverenim i renomiranim proizvođačima poput brendova DeWalt alatiEinhell alatiMakita alatiBosch alati, a tu je i ostatak ponude baštenskih alata i opreme: Wurth alatiVillager alatiBeorol alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alatiTigar čizmeWurth cipele i jakneMichelin perač pod pritiskomKnipex klešta

Industrijski usisivači:

Industrijski usisivači su neophodni za usisavanje većih nereda i površina. Često možete videti da se koriste u prehrambenoj, metalnoj i tekstilnoj industriji, ali i u malim hobi radionicama. Moćni industrijski usisivači mogu da usisavaju sitnu prašinu, tečnosti ali i veće komade prljavštine. Takođe je bitno naglasiti da su uglavnom dugovečniji, kvalitetniji i sigurniji izbor u poređenju sa običnim kućnim aparatima.

U našem bogatom asortimanu možete pronaći usisivače za pepeo, bežične usisivače, niskošumne usisivače, filter vreće, električne usisivače, usisivače za suvo i mokro čišćenje, usisivače na gas. Pogledajte brendiranu ponudu baštenskih alata i opreme: DeWalt alatiEinhell alatiMakita alatiBosch alati, Wurth alatiVillager alatiBeorol alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alatiStanley alatiTotal alatiTigar čizmeWurth cipele i jakneMichelin perač pod pritiskomKnipex klešta i dr.

Alati za zavarivanje:

Alati za zavarivanje su neizbežan deo svake profesionalne kutije sa alatima. Ukoliko ste u potrazi za baš takvom spravom, na pravom ste mestu. Alati za zavarivanje pomoći će vam da svaki projekat podignete na viši nivo. 

U našem bogatom asortimanu možete pronaći alat za zavarivanje plastičnih cevi, pegle za PVC cevi, inverter aparate za zavarivanje i varalice za plastične cevi. Kompaktnog, ergonomskog dizajna, jednostavni su za korišćenje. Radi se o pouzdanim i renomiranim proizvođačima alata, poput brendova kao što su Villager alatiStanley alatiTotal alatiBosch alatiWurth alatiBeorol alatiMakita alatiEinhell alatiDeWalt alatiGedore alatiHitachi alatiUnior alati i druge baštenske opreme poput Wurth cipele i jakneKnipex kleštaBlack & DeckerStiga kosiliceGardenaGarden Master kosilice

NON-STOP Drop

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Martinci / Srem / Srbija