ФК БОРАЦ

Нова сезона, овога пута у МОЛ-у, за фудбалски клуб „Борац 1925“ и нова појачања!

СРЕМСКА МИТРОВИЦА / МАРТИНЦИ

За „Борац 1925“ из Мартинаца у новој сезони игра једанаест нових фудбалера, док два одлазе у нове клубове.

Прво појачање за клуб из Мартинаца је потпреседник ФСС-а, Бранислав Недимовић, нови је члан фудбалског клуба „Борац 1925“ из Мартинаца.

Рођен је 27.11.1977. године, покрива позицију централног нападача, а у својој фудбалској каријери бранио је боје ФК „Слоге“ из Засавице 1, „БСК-а“ из Бешенова и ФК „Граничара“ из Кузмине, одакле и долази у Мартинце. У протеклој сезони одиграо је 27 утакмица и постигао 5 погодака („БСК“ Бешеново и „Граничар“ Кузмин).


Прекаљени Дејан Јанковић, друго појачање, рођен 06.01.1986. године, а покрива позиције средине терена.

У својој мало је рећи богатој каријери, наступао је за ФК „Јединство“ са Уба, ФК „Хајдук“ из Београда (са Лиона), ФК „Раднички“ из Београда, ФК „Срем“ из Сремске Митровице, ФК „Леотар“ из Требиње , ФК „Вождовац“, ФК „Вележ“ из Мостара, ФК „Радник“ из Бијељине, ФК „Раднички“ из Сремске Митровице и ФК „Граничар“ из Кузмина, одакле нам се и придружује. У претходној сезони одиграо је 17 утакмица и постигао 6 погодака („Раднички“ СМ и „Граничар“ Кузмин).

Још једно познато лице у свету фудбала, Војислав Врањковић, треће појачање клуба „Борац 1925“ из Мартинаца.

Воја је рођен 1.1.1983. године, а у досадашњој богатој каријери наступао је за тимове попут ФК „Срем“ из Сремске Митровице, ФК „ Обилић“ са Врачара, ФК „Гласинац“ са Соколца, ФК „Дрина“ из Зворника, ФК „Рудар“ из Угљевика, „Пандурии Таргу“. -Јиу“ (Румунија), „Динамо Буцурести“ (Румунија), „ Цеахлаул“ (Румунија), ФК „Слобода“ из Ужица, ФК „Челик“ из Никшића, „ЦС Турну Северин“ (Румунија), „Цорона Брасов“ ( Румунија), „БСК“ ИЗ Бешенова и ФК „Граничар“ из Кузмина, одакле нам се и придружује. У претходној сезони одиграо је 18 утакмица и постигао 2 гола. („БСК“ Бешеново и „Граничар“ Кузмин).

Мартинчанин, млади Вукашин Савић, четврто је појачање тима из мартинаца.

Савке је рођен 16.01.2003. године, а до сада је наступио за „Сирмијум“ из Сремске Митровице, „Чукарички“ из Београда, „Мачву“ из Шапца, „Слободу“ из Новог Козарца, „1. Мај“ из Руме и „Хајдук“ из Дивоша, одакле нам и долази. У протеклој сезони одиграно је 22 утакмице и постигнуто 2 гола. („1. Мај“ Рума и „Хајдук“ Дивош)

Пето појачање, Горан Стевић, искусни штопер, повратник у „Борцу“.

Рођен је 16.07.1988. године, и до сада је наступао за ФК „Раднички“ из Сремске Митровице, „ЛСК“ ИЗ Лаћарка, ФК „Подриње“ из Мачванске Митровице, ФК „Хајдук“ из Дивоша, ФК „Слободу“ из Доњег Товарника, „БСК“ из Бешенова и ФК „Граничар“ из Кузмина одакле и прелази у Мартинце. У претходној сезони одиграо је 27 утакмица и без постигнутог гола. („БСК“ Бешеново и „Граничар“ Кузмин)

Ненад Симић, вежњак, ново лице у „Борцу“, уједно и наше шесто појачање!

Момак рођен 12.07.1993. године, а до сада је наступао за ФК „Срем“ из Сремске Митровице, КМФ „Деус-футсал“ из Сремске Митровице, ФК „Слогу“ из Засавице 1, КМФ „РБ“ из Ваљева и ФК „Граничар“ из Кузмина, из чијег тима прелази у наше редове. У сезони 2022/23 одиграо је 30 утакмица и постигао 2 гола. (Сремска лига и Куп ПФС Срем)

Голман, Милутин Христов је седмо појачање ФК „Борац 1925“!

Рођен је 22.03.1994. године, а пре доласка у Мартинце, наступио је за ФК „Подриње“ из Мач. Митровице, ФК „Зеку Буљубашу“ из Равња, ФК „Слогу“ из Засавице 1, „БСК“ из Бешенова и ФК „Граничар“ из Кузмина. У протеклој сезони бранио је 7 утакмица и примио 7 голова. („БСК“ Бешеново и „Граничар“ Кузмин)

Осмо појачање, Драган Бабић!

Момак је рођен 09.07.1999. године, а до сада је бранио боје „Радничког“ из Срема. Митровице, „Шећеранца“ из Аде и „Граничара“ из Кузмина, одакле се и придружује.

Девето појачање, млади голман, Коста Коплић!

Бонус играч, момак рођен 27.09.2005. године, наступао је за „Срем“ из Срема. Митровице, „Раднички“ из Срема. Митровице, „Хајдук“ из Дивоша и „Подриње“ из Мач. Митровице, одакле нам и долази.

Десети долазак у „Борац“ јесте повратник, Немања Минић.

Момак рођен 03.10.2004. године, поред нашег клуба још је наступио за ОФК „Босут“ ​​из Босута. У претходној сезони наступила је 18 утакмица у Градској лиги Сремска Митровица.

Једанаесто појачање, Томислав Мишчевић.

Рођен је 06.08.2005. године и наступао је за „Сирмијум“ из Срема. Митровице и „Раднички“ из Срема. Митровице, одакле нам се и придружује. За омладинце сремскомитровачког „Радничког“ одиграно је 20 утакмица у претходној сезони.

Први одлазак из Мартинаца.

Бојан Гаћеша, након полусезоне проведе у Мартиницима, напушта тим из Мартинаца и одлази у буђановачку „Младост“. За Борац је одиграо 11 утакмица и сакупио 890 минута.

Други одлазак, такође после полусезоне, Владислав Ранков, вратио се у своју Војку.

За „Борац“ је одиграно 10 утакмица и без учинка. „Борац 1925“ има амбиције и жељу да настави са добрим резултатима и запаженим играма у будућим утакмицама.

Клуб ће наставити са што бољом игром, како би остао конкурентан и остварио успех у наредним такмичарским сезонама.

…за све бивше и садашње ДЕМОНЕ…

Leave a Comment