Kupi na Shoppster.rs

Auto moto oprema

Auto-moto oprema je od suštinskog značaja za normalno funkcionisanje vašeg automobila ili motora.

Auto-moto entuzijasti često svoje ljubimce na dva ili četiri točka smatraju članovima porodice.

Dobro je poznato da se bez redovnog održavanja skraćuje njihov životni vek, stoga je važno ne zanemariti redovno održavanje.

Zavirite u našu ponudu koja obuhvata auto gume najpouzdanijih brendova kao što su: Tigar, Viking, Michelin, Continental, Sava, Goodyear, Kama, Trayal, Dunlop, Fulda i mnogi drugi.

Takođe, nudimo širok spektar auto kozmetike, ulja, aditiva i antifriza.

Za zimsku opremu imamo čarape za sneg, lance, lopate za sneg i još mnogo toga.

U našoj ponudi takođe možete pronaći akumulatore, punjače akumulatora, kablove, pumpe, kompresore i druge neophodne stvari za vaš automobil.

Ako ste ljubitelj kvalitetne auto tehnike, spremili smo za vas veliki izbor proizvoda kao što su radio, zvučnici i auto kamere.

U ponudi su brendovi poput Aroma difuzera, Mak Trade, WD 40, Sonax, Kenwood, Osram i mnogi drugi.

Dodatna oprema:

Dodatna oprema – Bez obzira da li je Vaš automobil Vaš ljubimac ili jednostavno želite da Vaše vozilo bude uredno i dobro opremljeno, u ovom delu našeg sajta pronaći ćete sve što vam je trenutno potrebno za unutrašnjost i spoljašnjost vašeg automobila.

Od funkcionalnih dodataka kao što su auto presvlake, navlake za volan, patosnice, ratkapne, auto alati, do neophodnih kao što su auto sijalice, dizalice, brisači, pa sve do opcionih dodataka poput osveživača vazduha i frižidera za auto – sigurno ćete pronaći više nego što ste tražili.

Pogledajte širok asortiman proizvoda različitih brendova poput Sonax, Mak Trade i Osram. Takođe, ne propustite ni druge brendove kao što su WD 40, Kenwood, Tigar gume, Michelin gume, Continental gume, Sava gume, Kama gume i mnogi drugi.

Auto kozmetika:

Auto kozmetika renomiranih svetskih brendova je sada dostupna i vama.

U našoj ponudi možete pronaći proizvode kao što su Sonax, Praxis i drugi.

Nudimo sredstva za poliranje, silikonske brisače, sredstva za zaptivanje i ispiranje hladnjaka, kao i sredstva za održavanje karoserije. Neizostavni elementi auto kozmetike, poput sunđera i krpa, takođe su deo naše ponude.

Za održavanje čistoće i urednosti unutrašnjosti vašeg automobila, preporučujemo da se posvetite higijeni enterijera.

Takođe, za vozače motocikala imamo sredstva za održavanje kaciga.

Ne zaboravite da pogledate i ostale proizvode poznatih brendova poput Aroma difuzera, Mak Trade, WD 40, Kenwood, Osram, Michelin gume, Sava gume, Kama gume i mnoge druge.

Auto tehnika:

Auto tehnologija je u kratkom vremenu značajno napredovala, omogućavajući vam da uživate u njenim brojnim pogodnostima dok provodite vreme u automobilu.

Bez obzira da li volite da pustite omiljenu pesmu dok se vozite ili cenite kvalitetan zvuk u vašem autu, bićete prijatno iznenađeni velikim izborom radio uređaja, zvučnika i pojačala koje nudimo.

Auto kamere su praktičan dodatak koji bi trebalo da imate u vozilu radi vaše i bezbednosti vaših putnika, a uvek je korisno imati i punjač za uređaje u slučaju da vas baterija izneveri.

Takođe, u ponudi imamo i usisivače za automobile, adaptere, FM transmitere, držače za mobilne telefone i još mnogo toga.

Potražite vodeće brendove u svetu auto tehnologije poput Kenwood-a.

Pogledajte i ostale proizvode poznatih brendova kao što su Aroma difuzeri, Mak Trade, WD 40, Sonax, Osram, Tigar gume, Viking gume, Michelin gume, Continental gume, Sava gume, Goodyear gume i mnogi drugi.

Gume:

Auto gume su ključne komponente na automobilu bez kojih se ne može zamisliti sigurna i udobna vožnja. Svi smo svesni da neodgovarajuće ili dotrajale gume mogu predstavljati veliki rizik, koji se može izbeći pravovremenom zamjenom i redovnim održavanjem. Osim potencijalnih sigurnosnih posledica, loše gume mogu dovesti do povećane potrošnje goriva čak i do 20%.

U našoj ponudi imamo širok spektar auto guma, uključujući gume za putnička vozila, teretna vozila, poljoprivredne mašine i SUV vozila.

Imamo raznoliku ponudu renomiranih proizvođača kao što su Tigar, Viking, Michelin, Continental, Sava, Goodyear, Kama, Trayal, Dunlop, Fulda i mnogi drugi.

Pored toga, pogledajte i ostale proizvode poznatih brendova kao što su Aroma difuzeri, Mak Trade, WD 40, Sonax, Kenwood, Osram i mnogi drugi.

Akumulatori:

Akumulatori su vitalna komponenta motornih vozila, predstavljajući vrstu baterije ili elektrohemijskog uređaja bez kojeg nije moguće pokrenuti vozilo.

Postoje različite vrste akumulatora, pri čemu su najčešći olovni i alkalni. Budući da su akumulatori potrošna roba, važno je odabrati pravi model koji odgovara snazi vašeg motora i tipu vozila, osiguravajući kvalitet koji možete pouzdano koristiti.

U našem širokom asortimanu lako ćete pronaći odgovarajući akumulator, a takođe nudimo i dodatnu opremu poput punjača akumulatora, kablova i drugih proizvoda.

Brendovi poput Praxis, Sumex i drugih pružaju kvalitet i pouzdanost vašem automobilu, čineći vašu vožnju sigurnom i bezbrižnom.

Takođe, pogledajte i ostale proizvode poznatih brendova kao što su Aroma difuzeri, Mak Trade, WD 40, Sonax, Kenwood, Osram, Goodyear gume, Sava gume, Michelin gume i mnogi drugi.

Prevoz prtljaga i opreme:

Olakšaćemo Vam prevoz prtljaga i opreme uz široku ponudu auto kofera i krovnih nosača na našem sajtu.

Putovanja su neizostavni deo našeg života, da biste lakše savladali sve izazove koji se javljaju prilikom transporta prtljaga i opreme, nudimo vam auto kofere, nosače za njih, kao i nosače za skije, bicikle i točkove.

Bez obzira na marku vašeg automobila, možete pronaći odgovarajući krovni nosač koji se jednostavno montira na krov vašeg vozila.

U našoj ponudi su poznati i traženi brendovi poput Cam, CarCo i drugih.

Izbor auto kofera je velik, sa različitim dimenzijama i bojama, koji se jednako lako montiraju na vaš automobil.

Pored toga, pogledajte i druge proizvode poznatih brendova poput Aroma difuzera, Mak Trade, WD 40, Sonax, Kenwood, Osram, Sava gume, Goodyear gume i mnogi drugi.

Ulja i tečnosti:

Ulja i tečnosti renomiranih brendova poput Sonax, Wynns, Praxis i drugih možete pronaći u našoj ponudi.

Imamo veliki izbor tečnosti za stakla u pet ambalaži, različitih zapremina sa pumpicom ili kao dopunu, sve je dostupno vama.

Samo trebate odabrati.

Nudimo različite vrste motornih ulja neophodnih za pravilan rad vašeg motornog vozila: mineralna ulja, hidraulična ulja, ulja za kompresore, kao i ulja za dvotaktne i četvorotaktne motore.

Takođe, u ponudi imamo višenamenske masti, aditive i antifrize.

S obzirom na različite vremenske uslove, važno je brinuti se o svakom vozilu tokom svakog godišnjeg doba, a mi smo tu da vam pomognemo.

Pored toga, pogledajte i ostale proizvode poznatih brendova kao što su Aroma difuzeri, Mak Trade, WD 40, Kenwood, Osram, Goodyear gume, Kama gume, Sava gume, Michelin gume i mnogi drugi.

Tehnički sprejevi i tečnosti:

U našoj ponudi možete pronaći tehničke sprejeve i tečnosti renomiranih proizvođača.

Ako su vam potrebni kontakt sprejevi, sprejevi za popravku, motor start sprejevi, tečnosti za održavanje motora ili nešto slično, nalazite se na pravom mestu.

U ponudi su brendovi poput Praxis, CarCo i drugih.

Takođe, nudimo širok asortiman višenamenskih sprejeva, praškova, odvijača, podmazivača, sprejeva za kočiona klešta, sprejeva za felne, silikona za visoke temperature, kao i sredstava za fiksiranje navoja. Takođe, imamo različite vrste boja za kožu.

Ukoliko tražite multifunkcionalne sprejeve ili multifoam proizvode, takođe ste na pravom mestu.

Pored toga, pogledajte i ostale proizvode poznatih brendova kao što su Tigar gume, Michelin gume, Continental gume, Sava gume, Aroma difuzeri, Mak Trade, WD 40, Sonax, Kenwood, Osram i mnogi drugi.

Obavezna auto oprema:

Obavezna auto oprema je od suštinskog značaja i vrlo važna, jer je u skladu sa zakonskim propisima.

Svaki vlasnik automobila, kamiona ili bilo kojeg drugog motornog vozila ima obavezu da je poseduje i da je uvek u ispravnom stanju, bez oštećenja.

Zato kod nas u ponudi imate kompletnu obaveznu auto opremu renomiranih proizvođača i svetski poznatih brendova kao što su Praxis, SkyCar, CarCo i drugi.

U našem širokom asortimanu proizvoda možete pronaći protivpožarne aparate, sajle, sigurnosne trouglove i sigurnosne prsluke.

Pored toga, pogledajte i ostale proizvode poznatih brendova poput Aroma difuzera, Mak Trade, WD 40, Sonax, Kenwood, Osram, Continental gume, Michelin gume, Sava gume, Tigar gume i mnoge druge.

Zimska auto oprema:

Zimska auto oprema je jedna od najtraženijih među vozačima tokom zimske sezone, posebno kada su u pitanju putovanja, bilo da su kratka ili dug putovanja.

U našoj ponudi možete pronaći čarape za sneg, lance, lopate za sneg brendova poput SkyCar, Sonax i drugih, kao i raznovrsne zimske dodatke za vaše vozilo. Neizostavan deo opreme su i sredstva, tečnosti i sprejevi za odmrzavanje stakala, po veoma povoljnim cenama.

Pored toga, pogledajte i ostale proizvode poznatih brendova poput Tigar gume, Michelin gume, Continental gume, Sava gume, Goodyear gume, Aroma difuzeri, Mak Trade, WD 40, Kenwood, Osram i mnogi drugi.

Leave a Comment